Coaching vormen

Wandelen

Wandelen in de natuur is een mooie manier om los te komen van dat wat je de hele dag, vaak in huis of op kantoor bezig houdt. We laten die patronen even voor wat ze zijn en nemen letterlijk afstand. Alles mag en niets moet. Hoe fijn is dat? Je zult merken dat je geïnspireerd raakt en meer energie krijgt door alleen al buiten te zijn. Ik luister naar je, ik ben er voor je. Ik spiegel jou. En weet je wat zo mooi is, de natuur spiegelt ook. Je krijgt letterlijk weer lucht en kunt weer helder denken. We bewandelen jouw pad en kijken welke inzichten we tegenkomen. Gaan we samen wandelen?

 

Online

Online coachen is een fijne en veilige manier om kennis te maken met elkaar. Vanuit jouw vertrouwde omgeving gaan we met elkaar op reis. Jij kiest jouw
tijd en jouw ruimte om met mij in gesprek te gaan.

We zitten in onze veilige bubbel via het scherm.  Het mooie van online coachen is dat ik makkelijk dingen met jou kan delen via het scherm. Zo kan ik het interactief maken en bepaalde onderwerpen inzichtelijker maken.

Soms is het alleen via een gesprek dat we tot de kern van de zaak komen.
Jij geeft aan wat jij prettig vindt en waar jij behoefte aan hebt.

 

Face-to-face

 Sommige mensen vinden het fijner om face-to-face gecoacht te worden. Elkaar in de ogen kunnen kijken. Zien met wie je te maken hebt. Voelen wat er gebeurt.

Er is een aantal mogelijkheden om elkaar te ontmoeten voor een face-to-face coaching. Dit kan in een ruimte van het Coachhuis (in Rotterdam), bij jou thuis of op kantoor, of buiten (zie wandelcoaching).

Het is belangrijk dat jij je fijn voelt bij de omgeving waarin wij samen aan de slag gaan.

 

Groep

groepscoaching

In een groep gecoacht worden is spannend en leuk. Het vertrouwen wordt groter naarmate de coach en daardoor de coachees zich kwetsbaar op durven stellen.  Naarmate er meer sessies zijn in de loop van de tijd, zul je zien dat de groep zich steeds meer opent, leert en durft te leren van elkaar. 

De coach blijft aanwezig, soms op de achtergrond, naarmate de groep zich meer ontwikkelt en oog en oor krijgt voor elkaar.

De ontwikkeling die een ieder doorloopt, wordt sterker in een groep omdat de groep dezelfde ontwikkeling doorloopt, ervaart en verwerkt.

 

Coaching programma’s

Soms is het gewoon tijd, tijd dat iemand je een spiegel voorhoudt. Hoe fijn is het wanneer die `iemand’ niet in je verhaal zit en zonder oordeel naar jou luistert. Ik luister ‘echt’ naar jou en vaar op mijn intuitie.  Ik spiegel jou wat ik hoor, zie, voel, opmerk…. en geef dit aan jou terug. Dit is empathisch maar het kan ook confronterend zijn als ik die plek aanraak die aangeraakt dient te worden.

Zoveel mensen, zoveel vragen. Ik ben gespecialiseerd in Loopbaan, Vrouwelijk Leiderschap en Life Coaching. Twijfel je waar jouw vraag onder valt, boek dan een intake met me. We komen er samen wel uit!

Deze leeg laten en niet verwijderen
Loopbaan coaching

We gaan met drie vragen aan de slag; 

– Wie ben ik?

– Wat kan ik?

– Wat wil ik?

Je hebt vragen over je werk. Je twijfelt of je nog wel op de juiste plek zit, maar weet niet wat je nu moet doen. Er is een reorganisatie en je begint je steeds minder op je gemak te voelen. Je bent ontslagen en hebt geen idee hoe je aan die nieuwe baan komt. Je hebt steeds minder energie van je werk. Je maakt veel uren maar komt niet veel verder. Je kunt niet door één deur met die collega of manager. Hoe pak je dit nu aan?

 Het is slechts een aantal voorbeelden van de vragen waar mijn klanten mee zijn gekomen. Ze zijn allemaal opgelost.  Is jouw vraag de volgende?

Vrouwelijk leiderschap

Als `ervaringsdeskundige’ zet ik graag mijn kennis en ervaring in om jou te laten zien hoe je verder komt.  Ik heb bij vele bedrijven rondgelopen en ervaren hoe het is als vrouw op het speelveld. Ik ken de spelregels. Het gaat over houding – regie – energie – zingeving – regie.  Onderwerpen die daar bij horen zijn onzekerheid en jouw plaats op het prioriteitenlijstje. Herkenbaar?

Don’t worry! We kijken samen wat jouw aandachtspunten zijn. Wat is jouw rol en hoe kun je die zo goed mogelijk invullen om jouw plaats in te nemen die je verdient?

Life coaching

Life coaching heeft te maken met jouw zingeving en geluk in relatie tot jouw privé en zakelijke leven.  Dat kunnen dus allerlei vragen zijn waar jij mee zit. 
Je wil een situatie veranderen, iets oplossen, of misschien heb je het idee dat je hulpvraag helemaal niet duidelijk is, maar je twijfelt wel ergens over. Of misschien lig je er al een tijd wakker van.

We gaan samen op reis om jouw hulpvraag duidelijk te krijgen. Ik beloof je dat je antwoorden krijgt die je zelf gaat geven.

Intake plannen

Zullen we een afspraak maken?

Zeg je, `Yes, let’s do it!’ of twijfel je nog? Wat houd je tegen om een intake met mij te plannen? Het kost je 30 minuten van je tijd. Ik beloof je dat je inzicht in en antwoord op je vragen krijgt en een leuk gesprek hebt!

Elke reis begint met de eerste stap – Mahatma Ghandi