Over Sandra

Wanneer ik in mijn coaching en training aan mijn coachees of deelnemers vraag waar ze in uitblinken, wat hun kwaliteiten zijn, waar ze het verschil in maken, dan ervaren ze dat vaak als lastige vragen.  Door te vragen wat hun netwerk mij zou vertellen, ontstaat de objectieve blik en komen er vaak inzichten en antwoorden op vragen als; Wie ben jij? Waar maak jij het verschil?

Wie kan ik beter vragen dan mijn netwerk om iets over Sandra te vertellen? 

Wilma Broeseliske over Sandra

Sommige mensen vallen op door wie zij zijn. Je herkent ze in de massa en Sandra is zo’n mens.

Sandra ervaar ik als een kleurrijke vrouw, die met echte interesse naar mij luistert. Ik voel mij door haar gezien, gehoord en serieus genomen.  Zij stelt vragen die mij tot nadenken stimuleren en geeft mij de ruimte en stilte om na te denken.  Met warmte laat ze een ander shinen en geniet daar zichtbaar van.  Natuurlijk zet zij ook graag haar creativiteit in het meedenken in mogelijkheden en daadkracht  in, waarbj zij wel de verantwoordelijkheid zoveel mogelijk bij de ander laat.

Gewoon een fijn mens, die voor een veilige bedding zorgt om jouw uitdagingen mee te delen.    

Wilma Broeseliske, Owner Faith in Company 

Ineke Hurkmans over Sandra

Sandra walks her talk. Een vrouw met een prachtig authentieke energie Altijd als ik haar ontmoet, zie ik haar als professioneel, verbonden en krachtig. Zij heeft een natuurljk leiderschap dat zorgt voor rust en overzicht en helpt om mensen op hun te gemak te stellen.

Creatief en gedreven, gericht op beschikbaar zijn voor anderen. Een gedreven professional en een prachtvrouw!

Ineke Hurkmans, Founder Jump Movement

 

 

 

Joke Noorendaal over Sandra

Sandra Lagace ken ik via netwerk ViZi. Als collega trainer & coach is zij enthousiast, open en nieuwsgierig. En prettig om mee samen te werken. Als mens is ze attent, warm en energiek.

Tijdens een collegetour heb ik deelgenomen aan een workshop IKIGAI onder leiding van Sandra. Verfrissend en bijzonder. De zoektocht naar je eigen IKIGAI is bij Sandra in goede handen. Haar eigen enthousiasme voor de methode werkt enorm aanstekelijk. Een charmante en ondernemende vakvrouw met een hartverwarmende inborst.  

Joke Noorendaal, Owner PauwerAcademie 

Jan Hoppezak over Sandra

 Het is een genoegen Sandra te kennen, met haar van gedachten te wisselen en te sparren. Door haar inspiratie en motivatie wil én kan zij het beste uit mensen halen. Sterk in het geven van inzichten en vrouwelijk leiderschap dat voor mannen ook werkt, heus! Hoog gemotiveerd, altijd een plan en in het bezit van een indrukwekkende skill set om jouw bewust te maken en te laten groeien.

Heb jij al kennisgemaakt met Sandra

 

Jan Hoppezak, Optiek specialist