Power Circle Programma

∎ Groepscoaching 5 – 8 personen
∎ 18 uur in 6 of 12 maanden
∎ Business & Particulier

DE POWER CIRCLE

Maak jij de power circle compleet?

Hoe cool is dat? Deel uitmaken van een groep en samen je diepste gevoelens kunnen delen. Als jij dat wil. Als jij er klaar voor bent. Samen sterker worden. Ervaren dat je niet de enige bent met die gevoelens of gedachten. Deze Power Circle is een proces. Het onstaat. De deelnemers bepalen welke route we nemen, welke afslagen en waar we even langer stil blijven staan. 

En weet je wat zo mooi is aan de Power Circle? We zorgen ervoor dat een ieder zich veilig en gerespecteerd voelt. We luisteren naar elkaar en leren van elkaar. Samen zijn we sterk, sterker zijn we samen.

18 uur voor € 750,00

Aanbod particulier

∎ 6 sessies

∎ 6 of 12 maanden

∎ Totaal 18 uur coaching

∎ Inclusief lunch en koffie / thee

∎ Minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers

∎ Een sessie is 2 x 1,5 uur

∎ Combinatie mogelijk met 1 op 1 coaching

Aanmelden particulier

Nieuwe Aanmelding Power Circle - Particulier

Nieuw veld

Business

Prijs op aanvraag

 

∎ Maatwerkprogramma
∎ 12 maanden, 6 maanden of versneld
∎ Minimaal 5 – maximaal 8 personen
∎ Totaal 18 uur coaching
∎ Op werkdagen of op zaterdag
∎ Combinatie mogelijk met 1-op-1 coaching

Groepscoaching is een zeer effectieve en vooral leuke manier om medewerkers een stap vooruit te laten zetten. In een setting met humor, warmte, respect en veiligheid zorgen we ervoor dat iedereen gehoord wordt.  Er ontstaat een groepsvorming doordat medewerkers gemotiveerd en geïnspireerd raken wanneer ze merken dat ze er niet alleen voor staan. De obstakels waar de deelnemers tegen aanlopen, worden herkend door de groep. Het delen van ervaringen zorgt voor een bewustwording en vergroot het zelfvertrouwen. Leren van elkaar in een fijne en veilige omgeving. Elke deelnemer heeft zijn eigen doelen waar aan gewerkt wordt, bewust of onbewust.

Werkwijze Power Circle

In een groep met minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers gaan we aan de slag. De thema’s kunnen door de coach worden ingebracht door middel van vragen die gesteld worden of het delen van een gebeurtenis of emotie waar de deelnemers op mogen reageren. Ook kan de groep een onderwerp inbrengen of dieper ingaan op het verhaal van een deelnemer. Na de eerste sessie zal al een beter beeld zijn van waar de behoefte in een groep ligt. Deze behoefte wordt in de vijf sessies erna `afgepeld’. Het mooie van deze constructie is dat we, zoals in elke coaching, samen op reis gaan. Onderweg bepalen de deelnemers welke weg we inslaan, waar we bij stil blijven staan, wat extra aandacht en reflectie nodig heeft.  

POWER CIRCLE LOCATIES

Locatie Rotterdam

Adres: Het Coachhuis, Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam

Locatie Woudenberg

Adres: NLP Atelier, Meent 13, 3931 MD Woudenberg

 “Verbinding is de energie die bestaat tussen mensen wanneer zij zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen, kunnen geven en ontvangen zonder oordeel, en steun en kracht ontlenen aan de relatie” 

– Brené Brown

Zullen we een afspraak maken?

Misschien heb je nog vragen.  Het kan ook dat je met me wil sparren.
Dat doe ik graag!