Haal het beste uit jezelf

∎ Loopbaan coaching
∎ Vrouwelijk leiderschap
∎ Life coaching

Waarom coaching?

Soms kun je het niet alleen. Soms is het fijn als iemand anders je die spiegel voorhoudt. Soms is het fijn als een coach je net die éne vraag stelt waardoor je verder komt, je het weer overziet, je het zelfvertrouwen terug krijgt, je weet welke stappen je moeten zetten en je snapt waarom het tot nu toe niet gelukt is en wat je tegen hield. Laten we samen op reis gaan en onderzoeken wat jij moet doen om weer vooruit te komen. Ik inspireer je en geef je weer het vertrouwen in jezelf terug. Ik laat me graag inspireren door jou!

Coaching programma’s

Soms is het gewoon tijd, tijd dat iemand je een spiegel voorhoudt. Hoe fijn is het wanneer die `iemand’ niet in je verhaal zit en zonder oordeel naar jou luistert. Ik luister ‘echt’ naar jou en vaar op mijn intuitie.  Ik spiegel jou wat ik hoor, zie, voel, opmerk…. en geef dit aan jou terug. Dit is empathisch maar het kan ook confronterend zijn als ik die plek aanraak die aangeraakt dient te worden.

Zoveel mensen, zoveel vragen. Ik ben gespecialiseerd in Loopbaan, Vrouwelijk Leiderschap en Life Coaching. Twijfel je waar jouw vraag onder valt, boek dan een intake met me. We komen er samen wel uit!

Deze leeg laten en niet verwijderen
Loopbaan Coaching

We gaan met drie vragen aan de slag; 

– Wie ben ik?

– Wat kan ik?

– Wat wil ik?

Je hebt vragen over je werk. Je twijfelt of je nog wel op de juiste plek zit, maar weet niet wat je nu moet doen. Er is een reorganisatie en je begint je steeds minder op je gemak te voelen. Je bent ontslagen en hebt geen idee hoe je aan die nieuwe baan komt. Je hebt steeds minder energie van je werk. Je maakt veel uren maar komt niet veel verder. Je kunt niet door één deur met die collega of manager. Hoe pak je dit nu aan?

 Het is slechts een aantal voorbeelden van de vragen waar mijn klanten mee zijn gekomen. Ze zijn allemaal opgelost.  Is jouw vraag de volgende?

 

Vrouwelijk leiderschap

Als `ervaringsdeskundige’ zet ik graag mijn kennis en ervaring in om jou te laten zien hoe je verder komt.  Ik heb bij vele bedrijven rondgelopen en ervaren hoe het is als vrouw op het speelveld. Ik ken de spelregels. Het gaat over houding – regie – energie – zingeving – regie.  Onderwerpen die daar bij horen zijn onzekerheid en jouw plaats op het prioriteitenlijstje. Herkenbaar?

Don’t worry! We kijken samen wat jouw aandachtspunten zijn. Wat is jouw rol en hoe kun je die zo goed mogelijk invullen om jouw plaats in te nemen die je verdient?

Life coaching

Life coaching heeft te maken met jouw zingeving en geluk in relatie tot jouw privé en zakelijke leven.  Dat kunnen dus allerlei vragen zijn waar jij mee zit. 
Je wil een situatie veranderen, iets oplossen, of misschien heb je het idee dat je hulpvraag helemaal niet duidelijk is, maar je twijfelt wel ergens over. Of misschien lig je er al een tijd wakker van.

We gaan samen op reis om jouw hulpvraag duidelijk te krijgen. Ik beloof je dat je antwoorden krijgt die je zelf gaat geven.

 

Intake plannen

Kies een van de pakketten

2 maanden

€ 780,00

Gratis intake
2 coaching gesprekken per maand
4 uur coaching
Tussentijdse begeleiding
  Inspiratie & theorie

6 maanden

€ 2.970,00

Gratis intake
3 coaching gesprekken per maand
18 uur coaching
Tussentijdse begeleiding
Inspiratie & theorie

12 maanden

€ 5.400,00

Gratis intake
3 coaching gesprekken pmnd
36 uur coaching
Tussentijdse begeleiding
Inspiratie & theorie
Syllabus

Kies de vorm die bij je past

Wandel

coaching

Online

coaching

Face-to-face

coaching

Groep

coaching

         groepscoaching

Jouw resultaat

✓ op koers in jouw loopbaan
✓ zelfverzekerdheid in jouw vrouwelijk leiderschap
✓ richting in jouw zingeving en purpose (Ikigai)

 

“Als je een ‘waarom’ hebt in het leven, kun je elk ‘wat’ aan”

Zullen we een afspraak maken?

Zeg je, `Yes, let’s do it!’ of twijfel je nog? Wat houd je tegen om een intake met mij te plannen? Het kost je 30 minuten van je tijd. Ik beloof je dat je inzicht in en antwoord op je vragen krijgt en een leuk gesprek hebt!

Elke reis begint met de eerste stap. – Mahatma Ghandi